Dursun Kaplan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Vizyonumuz: Öğrencilerimizi; ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu, din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, kişisel yetenek ve kapasitesinin farkında olan, özgüveni yüksek, değişim ve gelişime açık, ahlâki olgunluğa sahip bireyler olarak yüksek öğrenime ve hayata hazırlıyoruz.

Misyon: Misyonumuz: Geleceği emanet edeceğimiz öğrencilerimize yaşadıkları çağın bilgisini vermeyi ve yeni beceriler kazandırmayı hedefliyor; millî, ahlakî ve insanî değerlere sahip kendi kültürü ile bütünleşmiş, farklı kültürlerle barışık, ülkesine ve insanlığa faydalı olma idealine sahip, ufku açık, entelektüel derinliği olan, basiret ve feraset sahibi öncü nesiller yetiştiriyoruz.

Başarılar:

Saatler: 07.40-14.40
Isınma: Kalorifer (doğalgazlı)
Yabancı Dil: Arapça-İngilizce
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz özel servislerle okula ulaşacaktır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz proje okulu olmadığından LGS puanı bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: OKÇULUK, MASA TENİSİ, SATRANÇ, VOLEYBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK, TEKNOFEST, E-TWİNNİNG
Kontenjan Bilgileri: 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren okulumuzda 7 tane ortaokul şubesi, 2 tane lise şubesi bulunmaktadır. Gelecek dönem yeni öğrenci alımı devam edecektir.
Diğer Hususlar: Okulumuzda kız öğrenciler eğitim öğretim görecektir.

WEB - https://dursunkaplankaihl.meb.k12.tr

Adres - DUMLUPINAR MAH. 77 Nolu Cad. 89074 NOLU SK. NO 186 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Yerleşim Yeri - Dumlupınar Mh. 89130 Nolu Sk. No:12/A Şahinbey/GAZİANTEP

Ulaşım Ulaşım: OTOGAR-DÜZTEPE-DUMLUPINAR Özel Halk Otobüsü her 5 dakikada bir geçmektedir. OTOGAR KALKIŞ: Otogar-Merveşehir-Cinderesi-Karşıyaka-Kayaönü-İpekyolu-Grand Otel-Forum Gaziantep-Çarşı-Karagöz-Şıhcan-Saçaklı-Düztepe Yaşam Hastanesi-Dumlupınar. DUMLUPINAR KALKIŞ: Dumlupınar-Düztepe Yaşam Hastanesi-Saçaklı-Şıhcan-Şehreküstü-Mağarabaşı-Deva Hastanesi-Kalealtı-Forum Gaziantep-Grand Hotel-İpekyolu-Kayaönü-Karşıyaka-Cinderesi-Merveşehir-Otogar