OKULUMUZU TERCİH EDECEK ÖĞRETMENLERİN DİKKATİNE

24.01.2022 604

DEĞERLİ ADAY ÖĞRETMENLERİMİZ

Tercih sürecinizin sağlıklı bir şekilde tamamlanması için biz de okul idaresi olarak merak edilen birkaç hususu buradan açıklamak istiyoruz.

1.    Öncelikle   Okulumuz 1/6 okullar arasında tercih edilebilecek en iyi okuldur.

2.    Okulumuzun ismi Dumlupınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak geçmekte fakat bünyesinde İmam Hatip Ortaokulu bulunmaktadır.

3.    Okul; bu yıl tercih ve kayıt tarihlerinden çok sonra açıldığı için; Lise kısmında öğrenci bulunmamaktadır fakat Ortaokul kısmında 4 şube açıktır.

Bu dönem öğretmenlerimiz sabırlı olurlarsa zaten Eylül dönemi ders ve şube sayıları ziyadesiyle artacaktır.

4.    Öğrencilerimiz hem ortaokul hem lisede -kız- öğrencilerden oluşmaktadır.

5.    Okul şehir merkezine yakın ama eski yerleşim bölgesindedir. Düztepe Yaşam Hastanesi'nden Yeşil Vadiye inen yolun sol kısmında kampüs içinde bulunan okullardan biridir.

6.    Okula ulaşım biraz da ikamet edeceğiniz yer ile alakalı olacaktır. Normalde okulun yakınından otobüs ve dolmuşlar geçmektedir.

7.    Okulumuzun Web Sitesinde ismi yazılı olan öğretmenlerimiz 1. Dönem birlikte çalıştığımız ücretli öğretmen arkadaşlardır. Ortaokul öğretmenlerinin norm fazlası olma durumu söz konusu değildir.

8.    Branşlara göre ders dağılımları aşağıdaki gibidir.

Türkçe               : 23 saat

Matematik       : 20 saat

Fen Bilimleri     : 22 saat

Sosyal Bilgiler   : 16 saat

İngilizce             : 15 saat

DKAB                 : 26 saat

Not: DKAB Dersleri; okulda  kadrolu İHL Meslek Dersleri Öğretmeni bulunduğundan ve lise bölümü Eylül'de aktif olacağından dersler maaş karşılığı olacak şekilde iki öğretmene paylaştırılacaktır. Ya da öğretmenlerin durumuna göre farklı bir çözüm arayışına gidilecektir.

Ayrıca okulda öğretmeni bulunmayan dersler, dersi az olan öğretmenler arasında eşit şekilde pay edilecektir.

BU ZORLU SÜREÇTE HEPİNİZE KOLAYLIKLAR DİLERİM. UMARIZ SİZİN İÇİN DE OKULUMUZ İÇİN DE HAYIRLI ATAMALAR OLUR...

Cemile BİÇER